За Порошенка жодне ЗМІ не зазнало тиску, але із Зеленським утиски почались, – журналіст

Новини 11 Листопада, 2019 607
Володимир Зеленський. Фото: Прямий.

Володимир Зеленський. Фото: Прямий.

За часів президентства Петра Порошенка жодне ЗМІ не зазнало утисків, але варто було обрати президентом Володимира Зеленського і повернутися до України заступнику голови АП часів Януковича Андрію Портнову, як утиски почались.

На це звернув увагу ведучий “Прямого” Сергій Поярков.

“При Порошенку не закрили жодного каналу. При Порошенку канали купували ті, хто платили за них гроші, і він ці канали не скуповував. І як йому не радили і не казали, що треба, він сказав: “Я не піду шляхом Путіна. Я не буду скуповувати засоби масової інформації під себе через підставних людей”. Ці всі “112”, NewsOne”, – сказав Поярков.

За його словами, Порошенку дійсно радили зробити це і він мав таку можливість. “І чомусь всі канали п’ять років, всі хто хотів, використовували своє святе право змішувати Порошенка з брудом. І було за що: за Мальдіви, за Липецьку фабрику, за офшори… Це право телебачення, це право журналістів… Це правильно. Журналісти повинні шваркати… Чому було правильно топтати Порошенка, принижувати його, а от це ніжне хриплувате тупе створіння патякає, що йому не подобається, коли деякі канали і деякі блогери, можливо, за гроші?”, – сказав Поярков.

Коментарі

Позначки: , , , ,