За перший квартал цього року в міжнародних касах Укрзалізниці оформлено майже 90 тисяч квитків. Львів і Чоп – серед лідерів

Новини 15 Травня, 2018 104

Упродовж першого кварталу 2018 року в міжнародних касах Укрзалізниці було оформлено 89 445 проїзних документів. Найбільше проїзних документів у міжнародному сполученні реалізовано на вокзалах Львова, Чопа, Києва, Одеси та Хмельницького. Про це повідомив в. о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов, повідомляє прес-служба Львівської залізниці.

«За перший квартал цього року в міжнародних касах Укрзалізниці було оформлено 89 445 проїзних документів. Це перевищує показники аналогічного періоду минулого року – тоді було продано через міжнародні каси 75 502 квитки», – розповів в. о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов.

Він також додав, що найбільше проїзних документів у міжнародному сполученні продано на вокзалах Львова, Чопа, Києва, Одеси та Хмельницького та окреслив найближчі плани в цьому напрямку: «Зважаючи на зростання попиту на міжнародні залізничні маршрути, Укрзалізниця розглядає можливість відкрити міжнародні каси на вокзалах станцій Стрий, Ківерці, Роздільна-1, Подільськ, Вапнярка».

Євген Кравцов нагадав, що Укрзалізниця спільно з причетними залізницями інших країн продовжує роботу з розширення переліку поїздів міжнародного сполучення, на які можна оформили електронні проїзні документи. Попит на цю послугу також стабільно зростає: з січня по квітень 2018 року в міжнародному сполученні з країнами Європи на booking.uz.gov.ua оформлено 72 606 квитків.

Нині каси для продажу квитків у міжнародному сполученні працюють на залізничних вокзалах станцій Дніпро-Гол., Запоріжжя, Кривий Ріг, Харків, Суми, Полтава-Південна, Київ-Пас., Вінниця, Жмеринка, Козятин, Хмельницький, Львів, Чернівці, Чоп, Ужгород, Тернопіль, Рівне, Івано-Франківськ, Коломия, Одеса, Миколаїв, Херсон, ім. Т.Шевченка (Сміла), Рівне, Ковель, Луцьк, Сарни, Ягодин, Мукачево, Мостиська-2, Шепетівка, Чернігів, Ніжин, Житомир, Коростень, Маріуполь, Покровськ, Краматорськ, Слов’янськ, Рубіжне, Сєвєродонецьк (від вокзалу Лисичанськ).

Коментарі

Позначки: , ,