За напад на львівську патрульну чоловік може сісти довічно

Новини 14 Травня, 2018 33

За поранення поліцейської нападник може сісти довічно.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

За фактом завдання ножового поранення працівниці патрульної поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 348 Кримінального кодексу України – посягання на життя працівника правоохоронного органу.

Як уточнили у Головному управлінні Національної поліції у Львівській області, санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від дев’яти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, вчора, 13 травня, близько 17.25 на вулиці Стрийській у Львові екіпаж Управління патрульної поліції Львівської області оформляв дорожньо-транспорту пригоду – зіткнення автомобілів «Шкода Октавія» та «Лексус». Під час оформлення ДТП 42-річний водій «Шкоди», мешканець Закарпатської області, намагався втекти з місця події. При цьому чоловік поранив працівницю патрульної поліції ножем у живіт. Напарник пораненої мусив застосувати табельну вогнепальну зброю.

Після того, як чоловік не відреагував на попереджувальний постріл, патрульний поранив нападника в ногу й затримав його.

І поранена поліцейська, і нападник перебувають у лікарні. 28-річній патрульній вчора ввечері провели операцію. Життю нападника нічого не загрожує.

Коментарі

Позначки: , ,