За минулу добу водойми забрали життя чотирьох мешканців Львівщини

Новини 17 Червня, 2019 487

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Пошуки двох чоловіків тривають

На Львівщині за минулу добу, 16 червня, у водоймах трьох районів області загинуло четверо людей. Пошуки тіл двох юнаків ще тривають.

Як повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА, в селі Ясниська Яворівського району у водоймищі піщаного кар’єру під час купання втопився 17-річний львів’янин. Водолазами центральної рятувально-водолазної служби проводились пошуки зниклого. Пошукові роботи завершено о 21:40 – зниклого не знайдено. Пошуки тіла продовжуються сьогодні, 17 червня, співробітниками  Львівської рятувально-водолазної служби.

Цього ж дня, у селі Ясенів Бродівського району у місцевому ставку, під час купання втопився 41-річний місцевий мешканець. В селі Муроване Пустомитівського району у місцевому водоймищі під час купання втопилась 33-річна львів’янка.

За даними ГУ ДСНС у Львівській області, о 20:50 надійшло повідомлення про те, що в селі Чижиків Пустомитівського району на місцевому ставку, ймовірно, втопився 22-річний  чоловік. Водолазами центральної рятувально-водолазної служби з настанням світлої пори доби 17 червня проводяться пошуки зниклого чоловіка.

Всі чотири випадки загибелі людей на водоймах сталися у вечірній час, після 18.00 год.

 

Коментарі

Позначки: , ,