З України видворили вісьмох грузинів

Новини 17 Листопада, 2017 66

Ілюстративне фото

Ці особи, за твердженням МВС, були наближені до лідерів кримінального світу зі статусом “злодії в законі”

СБУ спільно з Нацполіцією, Державною міграційною та прикордонною службами видворили з України вісьмох громадян Грузії.

Про це повідомляє “Українська правда” з посиланням на СБУ.

“Указане рішення прийняте СБУ на підставі відповідних матеріалів ДМС і НПУ, які свідчать, що діяльність іноземців суперечить інтересам забезпечення національної безпеки України”, – йдеться у повідомленні.

В СБУ зазначають, що всі дії співробітників правоохоронних органів здійснені згідно з вимогами національного і міжнародного законодавства, аби запобігти вчиненню злочинів, передбачених Кримінальним кодексом України.

Водночас в МВС України повідомили про чотирьох громадян Грузії, яких затримали і видворили з України.

У відомстві розповіли, що вони причетні до діяльності кримінальних угруповань та перебували на території України незаконно.

“Серед них – Г. Хомерікі (кримінальне прізвисько “Нукрій”), В. Мікіладзе, Р. Голандзія (кримінальне прізвисько “Толстий”) та Л. Шелія (кримінальне прізвисько “Шакал”)”, – повідомили в МВС.

Зазначається, що ці особи причетні до скоєння правопорушень, зокрема – вимагань, незаконних заволодінь транспортом, квартирних крадіжок.

В МВС стверджують, що вони наближені до лідерів кримінального світу зі статусом “злодії в законі”. Крім того, вказані особи тривалий час незаконно заходилися на території України.

Водночас про інших чотирьох з восьми громадян Грузії, яких видворили з України, МВС не повідомляє.

Коментарі

Позначки: , ,