З початку року львів’яни купили нових авто на 58 мільйонів доларів

Новини 12 Липня, 2018 97

Впродовж січня-червня 2018 року у Львові та області зареєстрували більше майже 2 тисяч нових авто на 58 мільйонів доларів США.

У першому півріччі сума витрат на покупку нових автомобілів у регіоні становила 58 мільйонів доларів, якщо не враховувати вартості додаткового обладнання. Трохи менше половини автомобілів, які купували львів’яни, мали ціну від 17 до 35 тисяч доларів. Авто, які входять у цей ціновий діапазон – 47%. Середня вартість нової машини у Львові перевищила 32 тисячі доларів, – повідомляє аналітичний відділ сайту з продажу автомобілів RST.ua.

Найпопулярнішими авто в регіоні були Volkswagen – 176 зареєстрований авто на суму 5 мільйонів доларів. Також часто купували Toyota і Renault. Якщо розглядати серед моделей, то бестселером став кросовер Kia Sportage, яких купили 76 авто.

Загалом, у першому півріччі в Україні зареєстрували майже 40 тисяч нових автомобілів. На покупку цих машин витратили понад 1 мільярд доларів США. Найбільше нових автомобілів купили у столиці. За 6 місяців поточного року кияни придбали понад 15 тисяч авто, на які витратили 500 мільйонів доларів.

Нагадаємо, впродовж першого кварталу 2018 року у Львові та області зареєстрували майже тисячу нових автомобілів на суму 28 мільйонів доларів.

Коментарі

Позначки: ,