Юрист Коломойського став главою Адміністрації президента Зеленського

Новини 21 Травня, 2019 34
Юрист Коломойського став главою Адміністрації президента Зеленського

Юрист Коломойського став главою Адміністрації президента Зеленського

Президент Володимир Зеленський призначив главою своєї Адміністрації Андрія Богдана, який є його радником з юридичних питань та юристом олігарха Ігоря Коломойського.

Відповідний указ №304/2019 опублікований на сайті президента, пише УП.

“Відповідно до частини третьої статті 106 Конституції України, ураховуючи пункт 2 частини третьої статті 3 Закону України “Про державну службу” постановляю: призначити Богдана Андрія Йосиповича главою Адміністрації президента України”, – йдеться у документі.

Нагадаємо:

  • 11 квітня журналісти програми “Схеми” в своїй передачі розповіли, що протягом двох останніх років шоумен і кандидат у президенти Володимир Зеленський одинадцять разів літав до Женеви, коли там мешкав олігарх Ігор Коломойський, а після його переїзду в Ізраїль влітку 2018-го, Зеленський ще двічі злітав до Тель-Авіва.
  • Журналісти зазначили, що у кожній другій поїздці кандидата у президенти супроводжував юрист олігарха Андрій Богдан, який згодом став головним юридичним радником кампанії Зеленського на виборах президента.
  • У штабі Зеленського спочатку говорили, що Богдан має до них стосунок лише як “давній товариш” шоумена, а пізніше запевняли, що юрист не впливає на погляди кандидата і є одним із групи юристів, які працюють на ЗеКоманду.

Коментарі

Позначки: ,