Юрій Луценко порадив “Самопомочі” стати в центрі Львова на коліна

Новини 05 Грудня, 2017 109

Голова франції "Самопоміч" у Верховній Раді України Олег Березюк

А ще – продемонстрував у Верховній Раді документи, які свідчать про причетність “Самопомочі” до “Міхо-майдану”

Генеральний прокурор України Юрій Луценко порадив керівнику фракції «Самопоміч» ВРУ Олегу Березюку та членам “Самопомочі” стати у центрі Львова на коліна та покаятися перед виборцями, зокрема й за те, що останні беруть участь у акціях, які фінансуються олігархом-утікачем Сергієм Курченком з Москви. Про це Ю.Луценко заявив сьогодні, 5 грудня, з трибуни Верховної Ради, – повідомляє Львівський портал.

“Пане Березюк, я завжди закликав судити не по словах, а по діях. У мене в руках розписка на 25 тисяч гривень учасників акції (під ВРУ, –4studio). У мене в руках також посадочні документи для підвозу партійних активістів, у тому числі і Вашої організації (партія “Самопоміч”, – 4studio). І я точно знаю, що це – гроші Януковича.

І якщо Вас, пане Березюк, з міста Львова обраного народним депутатом, так сильно турбує те, що з герба ГПУ зник символ ВЧК КГБ щит з мечем, то я глибоко співчуваю тим Вашим виборцям, які Вас обрали. Часи тоталітарної системи закінчилися… На гербі прокуратури тепер тризуб. І я захищаю його від продажних політиків, які організовують акції за гроші Курченка та Януковича. Думаю, що Вам найкраще було би сьогодні вийти в центр Львова, стати на коліна, поцілувати національний прапор і скласти мандат, як визнання політичної ганьби Вашої сили (партії “Самопоміч”, – 4studio), яка діє за гроші Москви”, – наголосив Генпрокурор.

Коментарі

Позначки: , , ,