Заява народного депутата Галини Третьякової (Слуги народу) про намір скоротити кількість учасників УБД і обрізати пільги ветеранам війни, якщо вони не були пораненими – це політичний цинізм. Про це йдеться у заяві “Європейської Солідарності” з приводу антидержавних висловлювань представників «Слуги народу».

Сьогодні в Україні майже 370 тисяч учасників бойових дій, які пройшли українсько-російську війну. Це совість українського народу. Вони воювали не за пільги, а за Україну. Їхні пільги – це наша вдячність за врятовану незалежність Вітчизни.

Не дозволимо ділити ветеранів і зменшувати їхню соціальну підтримку. Пільги в оплаті житлово-комунальних послуг, і в безкоштовному лікуванні, і у відпочинку мають бути збереженими.

Нам, депутатам «Європейської Солідарності» боляче, що таких «слуги» перебувають з нами в одній Верховній Раді. Закликаємо фракцію «Слуга народу» відправити Галину Третьякову у відставку з посади голови Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів та засудити її заяви