Партія Петра Порошенка «Європейська Солідарність» заклала базу європейських реформ і продовжить у наступному парламенті просування України до вступу у ЄС та НАТО. Про це представниця команди Петра Порошенка, Голова парламентського комітету з питань податкової та митної політики Ніна Южаніна заявила на зустрічі з виборцями Хмельницької області.

«Для того, щоб реформи в економіці, зокрема, у податковій сфері, на митниці дали результат, потрібен час. Партія «Європейська Солідарність» заклала правильний початок розвитку цих реформ, і наразі головна мета – не допустити повернення тих страшних часів, з яких нам довелося починати», – заявила Ніна Южаніна.

Представниця команди Порошенка зазначила, що парламент наступного скликання повинен продовжувати імплементацію положень Угоди про асоціацію з Європейським Союзом. «У Європі всі процедури прозорі і не дають можливості розвиватися корупції, вони дисциплінують і гарантують ту відповідальність, яка дає великі результати. Коли згадують успіх Польщі, то я хочу нагадати, як колись до цієї країни возили на продаж рушники українського виробництва.

Головна запорука успіху Польщі –  це консолідація суспільства навколо реформ і розуміння, що без них – ніяк. У нас цієї консолідації поки що немає. Я хочу, щоб всі громадяни усвідомлювали, що наші реформи — це ті механізми, які працюють в усіх успішних країнах Європи», – сказала Ніна Южаніна.