Яка на вигляд львівська дорога до Європи?

Новини 30 Жовтня, 2017 1 269

Користувачі соцмереж оприлюднили відео дороги Яворів-Грушів.

“Як на мене, то це дорога не в Європу, а в те, з чим це слово рифмується((” – пишуть користувачі під дописом, який оприлюднив у групі “Варта – 1” Yura Rebys

дорога Яворів-Грушів(у Європу) 20 км дороги -їхати більше години. P.S.дорога по якій за словами чиновників грейдер проходить кожного тиждня

Опубліковано Yura Rebys 30 жовтня 2017 р.

Наскільки відомо, то йдеться про ділянку дороги, яка пролягає через Черниляву. “Якщо їхати через Немирів, то все не так критично, там є тільки буквально три ділянки на яких треба їхати обережно”, – пишуть користувачі.

“Дороги на відео не бачу. Один напрямок…”, “Їздимо через тиждень, грейдером і не пахне”, “Куди пішли наші гроші?”,  – оприлюднене відео викликало обурення в інтернет-спільноти.

“Треба їхати танком”, “І саме головне – на цій дорозі ніколи не буде перевищення швидкості”, – іронізують користувачі.

Як стало відомо дещо раніше проектування капремонту доріг, які ведуть до міжнародних пунктів пропуску польсько-українському кордоні, що розташовані у Львівській області, планують завершити до кінця 2017 року.

Тендер вже розіграли на проведення ремонту ділянки протяжністю 20 км по автодорозі Яворів – Грушів, а також ремонту на дорозі КПП «Смільниця – Старий Самбір», де мають капітально відремонтувати ділянку в 3 км.

Усього ж на території Львівської області в межах цієї угоди заплановано капітально відремонтувати ділянки автодоріг протяжністю близько 130 км.

Нагадаємо, у вересні 2015 року Україна і Польща уклали кредитний договір про надання 100 млн євро на 30 років під 0,15% річних.

Коментарі

Позначки: , , ,