Як урбаністи Садового продовжують закоркокувати Львів: фото з вулиць міста

Новини 04 Вересня, 2019 683

Фото: ФБ/Остап Доскіч

Городяни нарікають, що «проспект Чорновола потонув у корках».

У соцмережах  триває жвава дискусія, щодо виділеної смуги для громадського транспорту на проспекті В.Чорновола у Львові. Є прихильники і опоненти цього рішення, однак більшість городян нарікають на «страшні корки» і те, що «проспект Чорновола потонув у корках».

«Хочеться подякувати інституту просторового розвитку, виконкому Львівської міської ради за виділену смугу для громадського транспорту на пр. Чорновола.  Не знаю як ми без неї жили весь цей час. Завдяки їй, сьогодні, від 8:00 я проїхав від “Арсену” до кільця на Чорновола всього за 21 хвилину! За такий же час подолали цю відстань і маршрутні автобуси, що рухалися з усіма в одному потоці.

Зразу даю відповідь на пропозицію диванних експертів “пересідай на автобус” – попробуйте самі доїхати автобусом з Брюхович у центр міста, а особливо маршрут №22 який їздить раз в 1,5 години і то якщо не поламається в дорозі.

Примітка для аналітиків: минулого навчального року з Брюхович в центр я заїжджав за 20 -25 хв», – йдеться у дописі журналіста, депутата Брюховицької селищної ради Andriy Bodnar на сторынцы ГО “Варта-1” у ФБ.

Скриншот ФБ

Фото: ФБ/Andriy Bodnar

У свою чергу голова комісії інженерного господарства, транспорту, зв’язку та житлової політики Львівської міської ради Остап Доскіч у дописі на своїй сторінці у ФБ зазначає: «Мій колега Ігор Зінкевич оприлюднив фото, де виділена смуга для громадського транспорту – “пустує”. Водночас проспект Чорновола “потонув” у корках. Ініціюватиму на одному із наступних засідань Комісії інженерного господарства, транспорту, зв’язку та житлової політики розгляд цього питання».

Фото: ФБ/Остап Доскіч

Як повідомлялося, через виділену смугу для маршруток, проспект Чорновола “потонув” у корках.

Про це повідомляє керівник ГО “Варта1” Ігор Зінкевич.

“Виділена смуга для громадського транспорту по Пр. Чорновола в дії. Я був проти такого, але є ті хто важаю це правильно, в кожного своє бачення на цю ситуацію і тим обіцяють громадський транспорт по графіку” , – йдеться у дописі Зінкевича.

Коментарі

Позначки: , ,