Як у Садового за 4 млн будують велодоріжку на пагорбі

Новини 31 Липня, 2019 114
Як у Садового з 4 млн будують велодоріжку на пагорбі. Фото: ЛМР.

Як у Садового з 4 млн будують велодоріжку на пагорбі. Фото: ЛМР.

Вартість робіт становить близько 4 млн. грн.

ЛКП «Інститут просторового розвитку» створив проект пішохідно-велосипедної доріжки на верхній алеї вулиці Коперника, що під мурами монастиря св. Лазаря. Про це пише прес-служба Львівської міської ради.

Проектом передбачено переоблаштування верхньої тераси по вул. Коперника на спільну зону для велосипедистів та пішоходів шириною 2,5 м. Вартість робіт становить близько 4 млн. грн.

«Це один з найцікавіших і найскладніших проектів для нас, тому що з одного боку люди люблять перебувати в природньому середовищі, а його досить не багато залишилося в центральній частині міста, а з іншого боку — це є один з найскладніших проектів через те, що тут довелося прийняти дуже складне рішення зрізки самосівів. Для того, щоб стабілізувати схил, треба було забрати ці дерева самосіви. Відповідно ми повністю переробляємо схил, але в той самий час залишили великі дерева, які були добре сформовані біля ста років. І тут буде висаджено ще 25 дерев і біля 2 тис. кущів”,- розповіла Олександра Сладкова, заступниця директора ЛКП «Інститут просторового розвитку».

 

 

Коментарі

Позначки: , , , ,