Як у Львові п’яне бидло знущалося над медиками у присутності поліції (ВІДЕО)

Новини 03 Серпня, 2019 753

Скриншот відео ФБ

Інцидент у Шевченківському відділі поліції

Користувачі соцмкереж повідомили про інцидент, який стався у відділі поліції Львова.

«Ставлення п’яного бидла до співробітників служби 103 і абсолютна бездіяльність працівників поліції в Шевченківському райвідділі (Львів). Як вважаєте, їм необхідна екстрена медична допомога? Це адекватна поліція?

Особи не приховую і не збираюся цього робити. Нас теж знімають, і осіб не приховують вуличні роззяви. Країна повинна знати “героїв”. Відео надали хлопці з психіатричної бригади», – йдеться у дописі адміністратора групи «САМА «швидка» допомога» Андрія Сигаєва у Facebook.

Скриншот ФБ

 

18+Отношение пьяного быдла к сотрудникам службы 103 и абсолютная бездеятельность работников полиции в Шевченковском райотделе. (Львов) Как считаете, им необходима ЭКСТРЕННАЯ медицинская помощь??? Это адекватная полиция??????Р. S. Для особо "вумных" пойду на упреждение: лица не скрываю и не собираюсь этого делать. Нас тоже снимают, и лиц не скрывают уличные зеваки… Страна должна знать "героев"Видео любезно предоставили мне наши парни с психиатрической бригады…Как же я скучаю по старым "ментам"……….скрутили бы, да и пустили под "дубинал"….

Опубліковано Андреєм Сигаевим Пʼятниця, 2 серпня 2019 р.

 

 

Коментарі

Позначки: , ,