Як у Львові нового керівника СБУ представляли

Новини 07 Липня, 2019 78

Ілюстрація з відкритих джерел

Т.в.о. Голови Служби безпеки України Іван Баканов під час робочої поїздки з Президентом України Володимиром Зеленським до Львівщини та Закарпаття представив нових керівників регіональних управлінь СБУ.

Як повідомляє прес-центр СБУ, у Львові під час представлення на посаду начальника обласного управління української спецслужби Олександра Бондарука Глава держави наголосив на важливості щоденної координації спільних зусиль СБ України з новопризначеним головою ОДА для забезпечення державної безпеки та захисту законних прав і свобод громадян в регіоні. Володимир Зеленський зокрема доручив Службі з’ясувати обставини пожежі на місцевому полігоні твердих побутових відходів і подальших техногенних проблем в місті та притягнути до відповідальності осіб, насамперед посадовців, причетних до протиправних дій.

В Ужгороді т.в.о. Голови Служби представив Івана Рудницького на посаду керівника Управління СБУ в Закарпатській області.

Іван Баканов визначив перед новопризначеними керівниками регіональних управлінь СБ України першочергові завдання із забезпечення державної безпеки, зокрема боротьби з контрабандою та протидії системній корупці. Також він повідомив присутнім про проведення СБУ спільно з ДБР, Податковою і митною службою Великої Британії та спецслужбами Польщі однієї з наймасштабніших операцій в історії ЄС та України з блокування діяльності міжнародного угруповання, яке організувало контрабанду тютюнових виробів з нашої країни до Європейського союзу.

 

Коментарі

Позначки: , ,