Як у львівському аеропорту бомбу шукали (ФОТО)

Новини 14 Квітня, 2019 23

Фото: НПУ

Анонімне повідомлення про замінування Міжнародного аеропорту «Львів», яке надійшло до поліції 13 квітня, не підтвердилося. Тепер правоохоронці шукають «мінера», який понесе відповідальність за неправдиве повідомлення.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, 13 квітня, близько 19.00, до поліції надійшло повідомлення про те, що через дві години станеться вибух у міжнародному аеропорту «Львів».

На місці події працювали експерти-вибухотехніки, кінолог, слідчо-оперативна група, патрульні поліцейські та працівники інших служб. Правоохоронці обстежили приміщення аеропорту та прилеглу територію – вибухонебезпечних предметів не виявлено. Було евакуйовано 30 пасажирів та працівників аеропорту.

Поліцейські встановлюють особу аноніма, який надав неправдиве повідомлення, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Фото: НПУ

За повідомленням департаменту цивільного захисту Львівської ОДА, 13 квітня, близько 18:30 год., на електронну адресу аеропорту ім. Данила Галицького (м. Львів, вул. Любінська, 138), надійшло письмове повідомлення про замінування. Вимог, виконання яких могло би відвернути вибух, не висувалось. Підрозділами сил ЦЗ області і міста Львова було проведено обстеження будівлі та прилеглої території. Під час обстеження з будівлі аеропорту було виведено 80 осіб обслуговуючого персоналу.  О 20.00 год. обстеження було завершено. Вибухового пристрою не виявлено. Затримок рейсів на приліт та на виліт не було.

Як повідомлялося, анонім повідомив, що в аеропорту “Львів” за дві години станеться вибух.

Опубліковано Igor Zinkevych Субота, 13 квітня 2019 р.

Фото, відео: Ігор Зінкевич/”Варта-1″

Коментарі

Позначки: , , ,