Як у Львівській ОДА жартують про Олега Синютку

Новини 27 Грудня, 2018 1 251
Олег Синютка

Олег Синютка

Діючий та вже беззмінний керівник Львівської обласної держадміністрації Олег Синютка лишень поновлює рекорди перебування у найвідповідальнішому кріслі Львівщини. Він та команда пережили десяток слухів “з надійних джерел” на кшталт “вже знімають” та “забирають до Києва”. Такий термін є рекордним для Львівщини. Про це пише “Чорним по білому“.

Синютка оглянув дороги на Дрогобиччині

Синютка оглянув дороги на Дрогобиччині

Попередники змінювались в кращому випадку щорічно. Двоє попередніх голів – Ірина Сех та Юрій Турянський, обіймали посаду по кілька місяців. Навіть 4 роки в часи диктатури В.Януковича на цій посаді змінились одразу 5 ставлеників біглого політика. Це Василь Горбаль, Михайло Костюк, Віктор Шемчук.

Останнім головою від регіоналів був одіозний Олег Сало – генерал розформованої міліції. Ще одним цікавим персонажем, який призначався на посаду Вікторем Януковичем був Михайло Цимбалюк. Він один з найцінніших кадрів часів безмежної влади регіоналів. Це можна припустити з фактів обіймання ним і посади голови Тернопільської ОДА та голови Львівського обласного управління розформованої міліції. Сьогодні він голова Львівської обласної організації ВО “Батьківщина”. Таким був період диктатури команди регіоналів…

Відкриття Бескидського тунелю. Голова Львівської ОДА Олег Синютка

Відкриття Бескидського тунелю. Голова Львівської ОДА Олег Синютка

…Доволі рівно поділили термін Віктора Ющенка на посаді Президента. Петро Олійник керував Львівською областю три роки, та Микола Кміть – майже два. Їм передували ставленики Леоніда Кучми. Це Олександр Сендега – 2003 по 2004 рр. Мирон Янків – 2002 по 2003 рр. Михайло Гладій – 2001-2002рр. Степан Сенчук – 1999-2001рр. Михайло Гладій – 1997 по 1999 рр. В часи президентства Леоніда Кравчука змінювались Микола Горинь та Степан Давимука. Першим же очільником Львівщини був один з батьків Незалежності – В’ячеслав Чорновіл.

Зустріч Олега Синютки з членами родин військовослужбовців, які померли після повернення з Операції об’єднаних сил

В цей ряд у буремному 2014 році влився уродженець Тернопільщини Олег Синютка. Як відзначають політичні оглядачі, кадрове довголіття йому гарантувало вдале впровадження президентських програм. А саме, тотальний ремонт та будівництво доріг, нові інвестиційні вкладення, створення робочих місць та реальне зростання зарплат. Одним з переломних моментів було вирішення керівником ОДА наслідків сміттєвої кризи у Львові. Влітку 2016 року через бездарне господарювання мера, мільйонне місто буквально тонуло в смітті. Ситуацію вдалось стабілізувати протягом 2 тижнів, ще за місяць проблему вирішили.

Отож, вже на 5 році вдалого керівництва Олега Синютки журналістам та громадськості залишається лишень гадати куди команда Президента мітить трудоголіка з непростим характером.

ЖАРТИ ПРО СОМ(а)

В кулуарах обласного керівництва крутяться два жарти про теперішнього очільника. Обидва – щодо фанатичної любові до праці.

Робочий день його підлеглого (та і його самого) з легкістю може сягати 10-16 годин.

Про поняття “вікенду” – двох вихідних, там мало чули.

Отож! Якщо в ЛОДА вам призначили зустріч на 07:15 годину ранку, то не зазнавайтесь! Це вже, як мінімум, третя зустріч! І ви не така велика “цяця” аби з вами зустрічались першими! 🙂

Якщо підлеглі СОМа таки повстануть проти “диктатури”, то вогнище гніву під ним розпалять трудовим кодексом. 🙂

читати до кінця! там смішне

Опубліковано Olha Mateychyk Середа, 26 грудня 2018 р.

Коментарі

Позначки: ,