Як у Буську запобігли масовому отруєнню дітей «смаколиками» з торгівельного закладу (ФОТО)

Новини 25 Вересня, 2019 235

Фото: "Буськ онлайн"

У місті Буськ на Львівщині, після поширення у соцмережах та ЗМІ інформації про неякісні продукти харчування, які реалізувалися у торгівельному закладі на площі Ринок, поблизу навчального закладу,  власник торгівельної точки   оперативно відреагував на повідомлення і розірвав угоду з постачальником неякісного та небезпечного продукту.

Про це повідомляє «Буськ онлайн».

«У торговій точці “Оболонь” у Буську на пл. Ринок місцевий мешканець придбав ось цк… Як назвати цей виріб, який ще недавно був продуктом харчування? Ми не покладаємо відповідальності на продавців, які не можуть “залізти” в середину, але цю відповідальність розділяємо між адміністрацією магазину та виробником цього “щастя”… Підприємцям байдуже до вас і вашого здоров’я, їм цікавий ваш гаманець, бо відсутність належного контролю про це засвідчує. Нам наразі невідомий виробник цього “смаколика”, але нагадаємо, що поруч є навчальний заклад і ми за крок до великої трагедії», – йдеться в інформації «Буськ онлайн».

25 вересня, як повідомило видання, «власник торгового закладу належно відреагував на зазначену інформацію, співпрацю із неналежним постачальником припинено. У закладі посилено контроль за якістю продукції, що реалізується»

 

 

 

Коментарі

Позначки: ,