Як у Буську педагоги «рішають» наслідки ДТП (ФОТО)

Новини 12 Березня, 2019 351

Фото: "Буськ онлайн"

У райцентрі Буськ на Львівщині, водій легковика в‘їхав в електроопору, що спричинило обрив дротів. Жертвами від ураження струму мало не стали пасажири автомобіля, який скоїв ДТП.

Про це – у дописі на сторінці «Буськ  онлайн».

Скриншот/Facebook

«Вдень – вона молодий, креативний та перспективний вчитель Буської школи № 1, а ввечері – “рєшало” для трьох “божих одуванчиків”, які гарно “відпочили” та повертаючись додому “зовсім випадково” не помітили металевий відбійник та бетонну електроопору, які “зненацька” почали переходити їм дорогу. Вони ж не сподівалися, що в 03.58 ранку буде такий інтенсивний рух. На світлинах – результат польоту цих трьох “божих одуванчиків”, які в нетверезому стані просто випали із автомобіля та ще не зовсім розуміли, що сталося і завдяки свідкам ДТП їх ще вдалося врятувати від ураження струмом зірваних дротів електромережі. “Бідненький” водій автомобіля із травмованим коліном в обнімочку із нашим “рєшалом” щось інтенсивно вирішували із нарядом поліції, який прибув на виклик…», – йдеться у дописі проілюстрованому світлинами з місця ДТП.

Фото: “Буськ онлайн”

Також автори допису закликали правоохоронці вжити заходів і притягти до відповідальності «за керування у нетверезому стані та нанесення істотної шкоди».

 

 

 

Коментарі

Позначки: , , ,