Як найбільший «спальний» район Львова зустрічав Новий рік (ФОТО)

Новини 01 Січня, 2019 342

Фото: Facebook /Євген Кравс

Цьогоріч на львів’ян та гостей міста чекала насичена програма святкувань Нового року не лише у центрі міста, але і в інших районах.

Як Новий рік зустрічали на Сихові – у дописі на сторінці у Facebook фотокореспондента  Євгена Кравса.

Скриншот/Facebook

Вперше у Культурно-освітньому центрі ім. Довженка у найбільшому «спальному» районі міста – Сихові, цьогоріч підготували цікаву та різноманітну програму. Сихівчан потішили доброю музичною програмою та здивували новою арт-інсталяцією від відомого відеохудожника та сценографа Олексія Хорошка, а також різдвяними смаколиками від «Львівських ярмарків»,- поінформувала Марта Іванишин, директор ЛКП «Довженко центр».

У ніч з 31 грудня на 1 січня, на площі поряд святкової ялинки Новий рік зустрічали тисячі жителів району. Для них із музичним дійством виступив гурт «Ягоди», який виконував давньоукраїнські, ритмічні композиції, призначені для Нового року. Цьогоріч, в порівняні з минулими роками, у Львові значно зменшилася кількість салютів на Новий рік. Звісно, не обійшлося без хлопавок, бенгальських вогнів та шампанського…

Для відтворення відеомапінгу компанія «Медіа Зет» спеціально змонтувала велику сценічну конструкцію висотою у 16 метрів, яку назвали „Айсберг“. У відеопроекті були зображені етно-коди різних куточків України. Тож, можна сказати, що на площі біля Центру Довженка презентували етно Новий рік.

Фото: Facebook /Євген Кравс

У соцмережах львів‘яни також діляться світлинами святкування біля “головної” ялинки Сихова.

Скриншот/Facebook

Фото: Facebook/Андрій Маринюк

 

Коментарі

Позначки: , ,