Як на Волині місцева поліція «викрала» жителя Львівщини (ФОТО)

Новини 07 Жовтня, 2019 179

Фото: поліція Волинської області

22-річний мешканець Львівщини поїхав у Нововолинськ, щоб вкрасти «Москвич 412»

На Волині затримали 22-річного мешканця Львівщини, який у місті Нововолинськ незаконно заволодів автомобілем «ІЖ 412»,  що належить місцевому мешканцю.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області на офіційному сайті поліції Волинської області під  заголовком: «У Нововолинську поліція викрала 22-річного викрадача автомобіля».

Скриншот сайт поліції Волинської області

Як зазначається у тексті повідомлення, до поліції із заявою звернувся 64-річний житель Нововолинська. Чоловік повідомив, що у ніч на четвер, 3 жовтня, по бульвару Шевченка у Нововолинську з двору його будинку викрадено автомобіль «ІЖ 412». Сума завданих збитків становить 50 тис. грн.

Група реагування патрульної поліції спільно із слідчо-оперативною групою встановили, що незаконне заволодіння транспортом скоїв 22-річний житель Львівської області. Правоохоронці викрадений автомобіль вилучили та повернули власнику.

Зловмисника поліцейські затримали у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України та обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1, ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом вчинене повторно або за попередньою змовою групою осіб, або поєднані з насильством) Кримінального кодексу України. Санкція статті, зокрема, передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Коментарі

Позначки: , , , , ,