Як на Львівщині з гнізда рятували лелеку (ВІДЕО)

Новини 22 Липня, 2019 217

Скриншот відео

У Пустомитівському районі на Львівщині рятувальники надали допомогу травмованому лелеці.

Як повідомили у ГУ ДСНС у Львівській області, до рятувальників надійшло повідомлення про те, що в с. Дмитровичі Пустомитівського району лелека заплутався у гнізді та не може самостійно злетіти.

До місця події негайно виїхали рятувальники 29-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Львова.

Як з’ясувалось на місці виклику, в лелеки була травма лапи та він потребував допомоги. Пожежно-рятувальним відділенням за допомогою драбини лелеку знято та передано представникам зоологічного відділу парку “Знесіння”  для подальшого догляду за птахом.

Пустомитівський район: рятувальники надали допомогу травмованому лелеці

Пустомитівський район: рятувальники надали допомогу травмованому лелеціОпубліковано: 21.07.2019, 17:2221 липня о 14:17 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що в с. Дмитровичі Пустомитівського району лелека заплутався у гнізді та не може самостійно злетіти. До місця події негайно виїхали рятувальники 29-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Львова. Як з'ясувалось на місці виклику, в лелеки була травма лапи та він потребував допомоги. Пожежно-рятувальним відділенням за допомогою драбини лелеку знято та передано представникам зоологічного відділу парку "Знесіння" "Домівка Врятованих Тварин" для подальшого догляду за птахом.

Опубліковано Головне управління ДСНС України у Львівській області Неділя, 21 липня 2019 р.

Коментарі

Позначки: ,