Як на Львівщині працює хірургічне відділення в лікарні, де днями може не бути води (ФОТО)

Новини 09 Липня, 2019 1 622

Фото пацієнтки міської лікарні міста Борислава, станом на 08.07.2019 р.

Столична журналістка про умови в міській лікарні Борислава куди вона потрапила з гострим апендицитом

Журналістка медіахолдингу “1+1”, перебуваючи на відпочинку в смт Східниця на Львівщині, занедужала і потрапила в хірургічне відділення Бориславської міської лікарні з гострим апендицитом.

Жінка вирішила поділитися в яких умовах працюють лікарі і персонал лікарні, а також про умови для пацієнтів, зокрема у хірургічному відділенні лікарні, де днями може бути відсутнє водопостачання.

Журналістка (вона і станом на сьогодні продовжує перебувати в лікарні)  вдячна лікарям і персоналу за фаховість і відданість своїй справі, однак хоче привернути увагу чиновників і відповідальних осіб до проблеми, яка стосується здоров‘я людей, які потрапляють до міської лікарні Борислава.

«Я, журналістка медіахолдингу “1+1”, перебуваючи на відпочинку в Східниці  занедужала і 5 липня ц.р. потрапила в хірургічне відділення Бориславської міської лікарні з гострим апендицитом.  Я була шокована побаченим.  У відділенні хірургії в ніс вдарив убивчий запах (суміш застояної сечі і ще чогось подібного). Все стало зрозумілим, коли дізналася, що у відділенні днями відсутня вода. Працівники відділення кажуть, що вже якось призвичаїлись: набирають, коли дають воду, в тазики, відра, пляшки, але коли треба робити операцію – то справжня катастрофа! Така ситуація в цій лікарні триває, з їх слів,  роками, коли у хірургічному відділенні днями відсутня вода..

8 липня, 20.00 – третій день відсутня вода….

Фото пацієнтки міської лікарні міста Борислава, станом на 08.07.2019 р.

Але хочу подякувати співробітникам хірургічного відділення, які, не зважаючи ні на що,продовжують чесно і самовідданого ну рятувати життя людям і звісно, моєму лікарю-рятівнику – Тидаш Івану Григоровичу», – йдеться у зверненні журналістки з Києва.

Як раніше повідомлялося у ЗМІ, «в лікарні Борислава лікарі там добрі, але погані умови. Ще й вода не завжди є. З Нового року воду в 34-тисячному Бориславі вмикають по 3 год. на день. Проблеми почалися через підвищення тарифів на електроенергію. Є ще одна проблема. Водопровід прокладали у 1950-х. Весь гнилий. Втрачається 70 відсотків води через прориви. Треба міняти труби. Частину магістралі зробили. Залишилося 49 кілометрів».

 

Коментарі

Позначки: , ,