Як люди Тимошенко роздавали пенсіонерам окуляри (ВІДЕО)

Новини 22 Січня, 2019 278

У Житомирі знімальна група “СтопКору” зафіксувала випадок можливого підкупу виборців з боку одного з кандидатів у президенти. Про це пише Стопкор.

Як з’ясувалось, велика черга людей літнього віку до “Центру захисту житомирян” утворилась за ініціативи Юлії Тимошенко, яка, за словами самих пенсіонерів, запросила їх отримати безкоштовні окуляри. При цьому, працівник центру не забував переписувати дані з пенсійних посвідчень. Як все відбувалось – у сюжеті Артема Лагутенка:

Зазначимо, відповідно до ст. 56 Закону України “Про вибори Президента України”, в разі виявлення порушень зі сторони кандидата в Президенти України, є можливим скасування рішення про реєстрацію кандидата на пост Президента України.

Нагадаємо, в Україні розпочала роботу громадська ініціатива “Стоп політичній корупції”, яка займається моніторингом виборчої кампанії. Ініціатива налічує 50 регіональних осередків ГО “Стоп Корупції” та об’єднує ряд громадських активістів. Всі вони пройшли курс юридичних та журналістських тренінгів, організованих за підтримки посольства США та антикорупційної ініціативи ЄС, а також отримали дозвіл ЦВК бути спостерігачами на виборчих дільницях.

 

Коментарі

Позначки: , ,