Як львів’яни застерегли Зеленського не переходити червоних ліній (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Новини 08 Грудня, 2019 478

Акція «Червоні лінії для Зе» Львів ,фото 4studio

Напередодні зустрічі у нормандському форматі, у Києві та Львові відбулись масштабні мітинги проти капітуляції України

Про це пишуть журналісти 4studio.

Понад тисячу львів’ян прийшли сьогодні, 8 грудня, аби висловити свою громадянську позицію та застерегти президента Зеленського не йти на жодні поступки ворогу.

Акція пройшла без жодної політичної агітації, хоча зі сцени окрім активістів та молоді, виступали й представники політичних сил, але всі вони закликали до одного меседжу: українці мають бути єдині й боронити свою землю та національні інтереси.

Активісти акцентували свою увагу на тому, що Україна – це унітарна держава, а отже, у всіх нас рівні права й про жодні особливі статуси для певних територій та пенсії сепаратистам мови йти не може.

“Сьогодні нас вже не мало, а якщо буде треба, нас буде у рази більше! Ми вже не раз доводили, що свідомих українців у нас більшість і ми вміємо об’єднуватись. Якщо хтось ще вагається, не вагайтесь, ми не можемо допустити капітуляції, а поступки на умовах ворога – це і є капітуляція”, – лунало нині зі сцени.

На завершення віче активісти “Народної дії” представили публіці перформанс, де акцентували увагу на найбільш кривавих сторінках історії України та її “братніх” стосунках із Росією.

Як саме все відбувалось пропонуємо вам переглянути у фоторепортажі кореспондента 4studio.

Коментарі

Позначки: , ,