Як дізнатися які телефони підтримують 4G?

Новини 05 Лютого, 2018 1 117

Ілюстративне фото

Із запровадженням нового зв’язку львів’яни можуть відмовитися від Wi-Fi

Новий стандарт зв’язку 4G (Long Term Evolution, тобто «довгострокова еволюція») має максимальну швидкість 326 мегабіти на секунду на прийом та 172,8 мегабіт на секунду при передачі. Найновіші ж модифікації стандарту LTE можуть забезпечити швидкість на прийом навіть у 600, 800 мБіт/с і навіть 1 гБіт/с відповідно. Реальні швидкості будуть дещо нижчі, проте перевищуватимуть стандартні швидкості WiFi-хотспотів, інформує “Твоє місто”

4G підтримує більшість сучасних смартфонів, вироблених у 2014 році і пізніше. Перевірити, чи підтримує ваш смартфон новий тип зв’язку LTE можна у меню «мобільні мережі», обрати пункті «режим мережі» та перевірити чи є у списку «LTE/3G/2G». Деякі українські оператори дозволяють швидко перевірити готовність смартфону до LTE за допомогою спеціального USSD-запиту (наприклад, *245*5#).

Якщо ваш телефон підтримує 4G, то для користування ним необхідна спеціальна USIM-картка нового покоління, оскільки старі картки не підтримують LTE зв’язок.

Ви можете обміняти свою SIM-карту на нову зі збереженням номерів та контактів у салоні вашого оператора, деякі оператори роблять це безкоштовно. USIM-карта сумісна зі всіма існуючими стандартами третього та другого покоління.

Коментарі

Позначки: