Як дахи будинків у центрі Львова загрожують життю туристів (ФОТО)

Новини 09 Березня, 2019 1 269

Фото: CITY HUNTER

У Львові туристам пропонують використовувати дахи старих будівель у центрі міста в якості оглядового майданчика.

Такі оглядини міста з висоти, що  може становити реальну загрозу життю людей, пропонують гостям  міста Лева власники кав’ярень та хостелів.

Про це повідомляє «Муніципальна варта».

Скриншот/Facebook

«Дах – не оглядовий майданчик. Проте, саме таку послугу чомусь надають у деяких кав’ярнях та хостелах на площі Ринок. Скоріше навіть не послугу, а можливість – оглянути місто з даху. Але при цьому такі місця на покрівлі старих кам’яниць ніяк не облаштовані і взагалі не пристосовані для такої розваги. Заклади своїм відвідувачам надають цю можливість без жодних дозволів.  Натомість, такий «оглядовий майданчик» просто небезпечний для життя. Тому Муніципальна Варта просить як заклади, так і їхніх відвідувачів, не ризикувати», – зазначається у повідомленні.

Фото: “Муніципальна варта”

Як раніше повідомляв 112.ua, 14 лютого у центрі Львова за кілька вулиць до площі Ринок обвалилась стіна в будинку часів Австро-Угорської імперії. Дивом ніхто не постраждав. Черговий інцидент показує, що Львів стоїть на межі катастрофи. В аварійному стані перебуває щонайменше сотня споруд в історичному центрі, розповіли львівські депутати. Втім, мерія Андрія Садового не поспішає вирішувати цю проблему.

Довідково. Площа Ринок –  площа виникла в XIV ст. внаслідок регулярного планування забудови за взірцем середньовічних західноєвропейських міст, як центр торговельного та суспільного життя міста. Площа має розмір 142 х 129 м, її утворюють 44 будинки і ратуша в центрі.

Готель у центрі Львова. Пара займається сексом на даху будівлі Фото: life.volyn24.com

Фото: LVIV.COM

Фото: tvoemisto.tv

Фото: fest.lviv.ua

Фото: CITY HUNTER

 

Коментарі

Позначки: , , , ,