Я знаю, що таке бути в опозиції: як в президії, так і в кріслі депутата – Ганущин

Новини 21 Травня, 2019 131

Олександр Ганущин, фото: 4studio

Сьогодні, 21 травня, під час чергової сесії Львівської обласної ради, голова ЛОР Олександр Ганущин заявив про спробу саботажу його роботи, а також зробив заяву для ЗМІ:

“Зрада – це не щось далеке і в Києві, це серед нас. Я хочу пояснити, що стоїть за намаганням не включати у порядок денний звіт голови Львівської обласної ради. Як відомо, юридична процедура подібного звіту може передбачати на етапі обговорення звіту висловлення недовіри до голови та його звільнення. На жаль, у цьому залі є група людей, які готові поборотись за це крісло. Але, як я вже сьогодні наголосив, станом на зараз у них на це бракує голосів. Вони цілком серйозно хочуть дочекатись, коли нова “зелена” влада підкріпиться підтримкою адмінресурсу і реалізовувати цю боротьбу за крісло голови Львівської обласної ради.

Мені дуже прикро, що в цій боротьбі найбільшу участь взяв мій заступник Володимир Гірняк, але як кажуть у політиці: “нічого персонального, тільки бізнес”.  Наголошую, це питання загострилось, після мого недавнього інтерв`ю, де я цілком відкрито сказав, що я глибоко переконаний, що Львівщина і надалі залишиться у опозиції до новообраного президента України Володимира Зеленського.

Хочу сказати, що у цьому залі вже були ініціативи, щоб звернутись до новообраного президента з пропозицією призначати головою ЛОР Володимира Гірняка. Всі, що вважають себе “чесними”, які хочуть поборотись за моє крісло – будь ласка, справа за депутатським корпусом. Я ще раз наголошую, що я знаю, що таке бути в опозиції:  як в кріслі депутата, так і в президії, переконаний я буду мати в цьому багато союзників”, – сказав Ганущин.

Нагадаємо, сьогодні вранці стало відомо, що Ганущин не звітуватиме про свою роботу. 

Коментарі

Позначки: , ,