Wizz Air запускає новий маршрут до Львова

Новини 13 Листопада, 2018 32

До кінця 2018 року Wizz Air запустить три нових маршрути / Ілюстрація REUTERS

З 14 грудня з аеропорту «Львів» до Франкфурта

Угорська авіакомпанія Wizz Air, найбільший лоукост-авіаперевізник у Центральній та Східній Європі, з 14 листопада почне виконувати польоти з міжнародного аеропорту «Харків» до Лондона – аеропорт Лутон (Англія) і з 25 листопада до Відня (Австрія), а з 14 грудня з міжнародного аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького до Франкфурта (Німеччина).

Як повідомляє УНІАН, відповідно до прес-релізу авіакомпанії, рейс Харків – Лондон виконуватиметься тричі на тиждень, щовівторка, щочетверга і щосуботи.
Рейс Харків – Відень виконуватиметься двічі на тиждень, щосереди і щонеділі, а з 18 лютого тричі на тиждень.

Рейс Львів – Франкфурт виконуватиметься двічі на тиждень, щопонеділка і щоп`ятниці.

В авіакомпанії уточнили, що квитки можна буде придбати на сайті компанії за ціною від 549 грн з Харкова до Лондона, а до Відня – 759 грн. Ціна квитка зі Львова до Франкфурта становитиме від 829 грн.

Розклад нових маршрутів Wizz Air / Скриншот

Відзначається, що разом з новими відкритими маршрутами, зараз Wizz Air виконує рейси, що з`єднують Харків з 6, а Львів – з 10 європейськими напрямками.
Авіакомпанія пропонує перельоти за 41 маршрутом до 12 країн з 3 українських аеропортів – Києва, Львова та Харкова.

Як повідомлялося, у березні 2019 року Wizz Air відкриє 4 маршрути з Києва до Бремена, Біллунна і Риги, а зі Львова до Копенгагена, а також розмістить четвертий літак Airbus A320 на своїй базі в Києві, що збільшить інвестиції авіакомпанії в Україні до понад 400 млн дол.

 

Коментарі

Позначки: , ,