Винуватцем смертельної ДТП у Яворові, виявився місцевий житель

Новини 19 Жовтня, 2018 152

Фото: "Варта 1"/Ігор Зінкевич

Поліція вже затримала водія-втікача

Поліцейські затримали водія-втікача, який сьогодні, 19 жовтня,  смертельно травмував жінку у місті Яворів на Львівщині.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, встановлено, що це 52-річний місцевий мешканець, який керував автомобілем «Мерседес Бенц 407».

«19 жовтня, близько 9.00, на перехресті вулиць Львівської та Кушпіта у місті Яворів сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинула 86-річна місцева жінка. Водій, після скоєного наїзду, покинув місце події», – інформує Нацполіція.

Під час слідчо-розшукових заходів поліцейські встановили його особу. Ним виявився 52-річний місцевий житель, який керував автомобілем «Мерседес Бенц 407». Водія затримано в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере йому міру запобіжного заходу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до восьми років позбавлення волі.

Як повідомлялося, у місті Яворів на Львівщині сьогодні, 19 жовтня, водій мікроавтобуса скоїв смертельний наїзд на жінку-пішохода і втік з місця ДТП.

Коментарі

Позначки: , ,