Вилізла чергова брехня влади Львова про автобуси великої вмістимості

Новини 26 Березня, 2019 180

Ілюстрація: "Львівський портал"

У Львові міська влада вчергове пообіцяла і не виконала свою ж обіцянку.

Як повідомляє ГО «За якісний транспорт» на своїй сторінці у Facebook, йдеться про низько підлогові автобуси великої вмістимості, які вже з 26 березня мали курсувати за маршрутом № 18.

Скриншот/Facebook

«Від сьогодні на автобусному маршруті №18 мали курсувати автобуси великої вмістимості, але щось пішло не так і люди вимушені далі штурмувати жовті «маршрутки». Бо на останньому виконкомі, який був у п`ятницю, питання про передачу автобусного маршруту 18 на баланс АТП-1 не було, а значить це пуста обіцянка була. Про цей маршрут  неодноразово просили мешканці Кривчиць і Левандівки», – йдеться у повідомленні.

На сайті АТП-1 та “Гарячій лінії міста Львова” повідомили, що обіцяний запуск автобусів “відтерміновується”.

“Львівське комунальне автотранспортне підприємство №1 випустить автобуси на маршрут №18 після отримання необхідних погоджень. “Ми анонсували запуск великих машин на маршрут №18 на вівторок, 26 березня, але поки що не отримали рішення виконавчого комітету та погодження від поліції. У зв’язку з цим запуск відтерміновується до отримання всіх погоджень”, – розповів директор ЛК АТП №1 Орест Хамула. Про дату запуску автобусів на маршрут №18 буде повідомлено додатково”, йдеться у повідомленні на сайті АТП-1.

Скриншот/Facebook

Коментарі

Позначки: , , , , , ,