Виконком ЛМР виділив 900 тисяч з резервного фонду на ремонт аварійного будинку

Новини 06 Вересня, 2019 113

Сьогодні, 6 вересня, на засіданні виконавчого комітету прийнято рішення «Про внесення змін до міського бюджету м. Львова на 2019 рік» та «Про виділення коштів з резервного фонду міського бюджету м. Львова».

Зокрема, передбачено 892 тис грн на виведення з аварійного стану частини конструктивних елементів будинку № 3 на вул. Академіка А. Люльки.

“Крім питань, які внесені у рішення, пропонується ще додаткові зміни, зокрема, субвенцію з обласного бюджету на освіту в сумі 136,9 тис грн передати в бюджет розвитку на придбання обладнання, а по управлінню соціального захисту — здійснити перерозподіл в сумі 80 тис грн з одної програми на іншу, за рахунок зменшення видатків на програму соціальної підтримки окремих категорій громадян. Також по департаменту „Адміністрація міського голови“ пропонується здійснити перерозподіл з програми промоції на програму проведення загальноміських подій, а також збільшити видатки, у зв’язку із заміщенням вакантних посад”, – повідомили у департаменті фінансової політики.

Також виконком погодив виділення коштів на виведення з аварійного стану частини конструктивних елементів будинку № 3 на вул. Академіка А. Люльки: пропонується виділити з резервного фонду для виведення з аварійного стану окремих конструктивних елементів житлового будинку № 3 на вул. Академіка А. Люльки суму більше 892 тис грн.

Коментарі

Позначки: , , , ,