«Вибухова лихоманка»: у Львові втретє за тиждень повідомили про мінування бізнес-центрів

Новини 31 Травня, 2018 97

Фото ілюстративне. Фото з сайту News.pn

У Львові сьогодні, 31 травня, на електронну пошту Львівської міської ради, надійшло повідомлення про замінування п’яти бізнес-центрів міста.

Про це повідомляється на Гарячій лінії міста Львова.

Як зазначається у повідомленні, анонім повідомив про закладення вибухових пристроїв у бізнес-центрах за адресами: вул. Т.Шевченка, 111, вул. Промислова 50-52, вул. Б.Хмельницького, 176, вул. Наукова, 7А-7Б, вул. Героїв УПА, 73.

Наразі проводиться евакуація працівників та відвідувачів, на місце прибувають відповідні служби.

Як повідомлялося, 30 травня анонім повідомив про закладення вибухових пристроїв у дев‘яти бізнес-центрах за такими адресами: вул. Героїв УПА, 73, (бізнес-центр «Таурус», Франківський район); вул. Промислова, 52 (бізнес-центр «Український капітал», Шевченківський район);  вул. Богдана Хмельницького, 176 (бізнес-центр «Lemberg», Личаківський район); вул. Наукова (бізнес-центр «Оптіма – Плаза», Франківський район); вул. Шевченка, 111А (торгово-офісний центр «Легенда – Клас», Залізничний район); вул. Зелена,109  (бізнес-центр «Клуб ділових людей», Личаківський район).

Вимог, виконання яких могло б відвернути вибухи, не висувалось. На час обстеження, з будівель було евакуйовано понад 3 тис. осіб.

29 травня, у Львові через неправдиве повідомлення про замінування з п’ятьох бізнес-центрів евакуювали близько 5 тис. осіб.

 

 

Коментарі

Позначки: , , ,