Вибух газу малоймовірна причина руйнування будинку в Дрогобичі – ДСНС

Новини 28 Серпня, 2019 188

Фото: ДСНС

Станом на 11.00, загинуло 2 особи та 7 осіб госпіталізовано (з них 5 дітей)

У Державній службі з надзвичайних ситуацій вважають вибух газу малоймовірною причиною руйнування житлового будинку у місті Дрогобич Львівської області. 

Як передає УНІАН, про це повідомив заступник директора департаменту реагування на надзвичайні ситуації ДСНС України Петро Коротинський на брифінгу в Києві.

«Дійсно, спочатку була підозра на те, що стався вибух газу, однак в процесі проведення робіт і роботи газової служби було встановлено, що ця причина малоймовірна», – заявив він.

За його словами, на даний час на місці надзвичайної події працюють експерти і проводяться всі необхідні слідчі дії. «Ще не завершено проведення рятувальних робіт, поки передчасно говорити про причини», – додав Коротинський.

Як повідомили у ДСНС  України, станом на 11 годину, загинуло 2 особи та 7 осіб госпіталізовано (з них за уточненою інформацією 5 дітей).

До проведення пошуково-рятувальних робіт всього залучено близько 450 чоловік та 65 одиниць техніки, з них від ДСНС 184 чоловіки, 3 кінологічних розрахунки і 27 одиниць техніки.

Вночі на допомогу місцевим рятувальникам літаком із Києва прибуло 20 рятувальників Мобільного рятувального центру Служби, які виконують роботи підвищеної складності та 2 кінологічні розрахунки.

Нагадаємо, що 28 серпня о 02 годину 46 хвилин у м. Дрогобич по вул. Грушевського, 101, у чотириповерховому чотирипід’їздному житловому будинку сталося руйнування під’їзду з першого по четвертий поверх (причина встановлюється). Будинок повністю відключено від газо-, електро- та водопостачання.

 

Коментарі

Позначки: , , ,