Вибори в Україні мають цілковито відповідати європейській політичній культурі – Порошенко

Новини 10 Лютого, 2019 61

Фото: president.gov.ua

Президент Петро Порошенко наголошує, що вибори в Україні мають цілковито відповідати європейській політичній культурі.

Як повідомляє прес-служба Глави держави, про це Порошенко сказав у виступі на всеукраїнському громадському форумі «Відкритий діалог» у Києві.

Під час виступу на форумі «Відкритий діалог» Президент Петро Порошенко наголосив на важливості неухильного дотримання стандартів чесних виборів, букви і духу виборчого законодавства.

«Вибори мають цілковито відповідати європейській політичній культурі і наближувати нас до Євросоюзу. Вони – теж частина нашої європейської та євроатлантичної стратегії. Вибори – це наш з вами відповідальний тест на нашому шляху до ЄС та НАТО. Переконаний — ми здамо цей тест на відмінно», – сказав Петро Порошенко.

«Україна йде своїм шляхом. Власний шлях розвитку – це звільнення від колоніальної залежності від Росії, послідовний курс на набуття членства в ЄС і НАТО та опертя на власні сили. Це – рішуча відсіч планам Росії знищити незалежність України. Це – відстоювання наших національних інтересів», – підкреслив Президент.

Фото: president.gov.ua

«Україна – одна з найбільших країн Європи, багата на ресурси, з унікальною геостратегічною позицією. Ми можемо використати весь цей потенціал на благо всього українського народу й кожного українця, лише якщо будемо вільними й незалежними. Бо воля для українця понад усе», – підсумував Петро Порошенко.

Як відомо, чергові вибори президента України відбудуться 31 березня 2019 року. Кандидатами на пост глави держави зареєстровано 44 особи.

 

Коментарі

Позначки: ,