Водіям: заборонено рух дорогами державного значення у зв’язку з вибухами боєприпасів біля Ічні

Новини 09 Жовтня, 2018 35
На Запоріжжі стався потужний вибух. Фото ілюстроване з відкритих джерел.

На Запоріжжі стався потужний вибух. Фото ілюстроване з відкритих джерел.

Встановлені відповідні попереджувальні дорожні знаки

Через вибухи на складах з боєприпасами поблизу Ічні на Чернігівщині на кількох дорогах державного значення заборонено рух транспорту.

Як повідомили у прес-службі Державного агенства автомобільних доріг України, зона дії надзвичайної ситуації – 16 км.

«Сьогодні о 03:30 ранку, поблизу Ічні, вибухнули склади з боєприпасами. Наразі триває евакуація людей. Зона дії надзвичайної ситуації – 16 км», – зазначається у повідомленні.

Служба автомобільних доріг у Чернігівській області повідомляє про заборону руху наступними дорогами державного значення, у зв’язку із надзвичайною ситуацією:

зоборонено рух дорогою Р-68 Талалаївка – Ічня – Тростянець – Сокиринці – /Н-07/ від Талалаївки в сторону Ічні і від Парафіївки в сторону Ічні;

закрита дорога Т-25-27 Новий Биків – Ічня від перехрестя з дорогою Р-67 Чернігів-Ніжин-Прилуки-Пирятин в сторону Хаєнки-Монастирища-Ічні;

закрито рух дорогою Т-25-24 Борзна-Ічня-Прилуки зі сторони Плисок в сторону Ічні і зі сторони дорогои Н-07 до Ічні.

«Станом на 06:30, вільний проїзд дорогами М-02 Кіпті-Глухів-Бачівськ, Р-67 Чернігів-Ніжин-Прилуки-Пирятин, Н-07 Київ-Суми-Юнаківка в обох напрямках. Проходить засідання штабу надзвичайних ситуацій при облдержадміністрації. Для інформування учасників дорожнього руху встановлені відповідні попереджувальні дорожні знаки», – інформують у відомстві.

 

Коментарі

Позначки: , ,