Водіям: у Пустомитах проводиться ремонт дороги і відновлення моста

Новини 19 Жовтня, 2018 208

Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській областів

На автодорозі державного значення Т-14-16

У місті Пустомити на Львівщині триває капітальний ремонт автомобільної дороги.

Як повідомили у Службі автомобільних доріг у Львівській області, на автомобільній дорозі загального користування державного значення Т-14-16 Львів – Пустомити – Меденичі, у місті Пустомити на ділянці км 17+050 — км 18+877 влаштовано верхній шар асфальтобетонного дорожнього покриття.

Для зручності та безпеки громадян та гостей міста на даний час дорожники виконують роботи з влаштування заїзних кишень та встановлення автопавільйонів на зупинках громадського транспорту. Також проводяться роботи із влаштування тротуарів, пішохідних зон та вело доріжок, – інформують у відомстві.

Як зазначається у повідомленні, на іншій частині міста продовжуються роботи з влаштування бортового каменю.

«Тим часом, в межах капітального ремонту вказаної автомобільної дороги завершуються роботи з відновлення моста в місті Пустомити. На даному об’єкті дорожники виконали роботи з ремонту опор та конусів, влаштування монолітного залізобетону, накладної плити на проїжджу частину. А також, влаштували гідроізоляцію, дренажні системи, відновлення прогонових будов методом очищення, шпаклювання та фарбування від корозії відповідними розчинами. Влаштовано сполучення насипів з мостом та сходів із моста, асфальтобетонне дорожнє покриття, тротуари з монолітного бетону та бордюрний камінь. Попереду роботи із влаштування мостового бар’єрного та перильного огородження на вказаному об’єкті», – повідомляє Служба автомобільних доріг у Львівській області.

Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській областів

Всі ремонтні роботи на автомобільних дорогах загального користування ведуться під технічним наглядом Служби автомобільних доріг у Львівській області.

 

Коментарі

Позначки: , ,