Водіям: на ділянці Щирець — В.Горожанка обмежено рух транспорту (ВІДЕО)

Новини 16 Квітня, 2019 207

Скриншот відео

Через ремонт дороги на ділянці Щирець — В. Горожанка обмежено рух транспорту.

Як повідомили у Службі автомобільних доріг у Львівській області, на замовлення Служби автомобільних доріг у Львівській області підрядник виконує роботи з влаштування щебенево-піщаної суміші (ЩПС) на ділянці реконструкції автомобільної дороги Т-14-16 Львів — Пустомити — Меденичі.

Від смт. Щирець у сторону с. Велика Горожанка дорожники, окрім посилення основи, продовжують влаштовувати поширення проїзної частини.

Попереду роботи з влаштування конструктивних шарів асфальтобетонного дорожнього покриття та заходи з організації та безпеки дорожнього руху.

На ділянці виконання ремонтних робіт організовано реверсний рух транспорту.

Реконструкція автомобільної дороги Т-14-16 Львів – Пустомити – Меденичі

Через ремонт дороги на ділянці Щирець — В. Горожанка обмежено рух транспорту.На замовлення Служби автомобільних доріг у Львівській області підрядник виконує роботи з влаштування щебенево-піщаної суміші (ЩПС) на ділянці реконструкції автомобільної дороги Т-14-16 Львів — Пустомити — Меденичі.Від смт. Щирець у сторону с. Велика Горожанка дорожники, окрім посилення основи, продовжують влаштовувати поширення проїзної частини.Попереду роботи з влаштування конструктивних шарів асфальтобетонного дорожнього покриття та заходи з організації та безпеки дорожнього руху.На ділянці виконання ремонтних робіт організовано реверсний рух транспорту. Просимо водіїв поставитися з розумінням до тимчасових незручностей та бути уважними та обережними під час руху.

Опубліковано Служба автомобільних доріг у Львівській області Вівторок, 16 квітня 2019 р.

 

Коментарі

Позначки: , ,