Водіям: на автодорозі Львів-Пустомити-Меденичі проводяться ремонтні роботи

Новини 06 Жовтня, 2018 449

Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

Слід врахувати під час планування поїздки

У Львівській області продовжуються ремонтні роботи автомобільних доріг.

Як повідомили у Службі автомобільних доріг у Львівській області, в межах реконструкції автомобільної дороги загального користування державного значення Т-14-16 Львів — Пустомити — Меденичі влаштовують узбіччя та траншеї під зовнішнє освітлення, а також продовжують влаштування бортового каменю.

Як зазначається у повідомленні,  реконструкцію вказаної автомобільної дороги розпочато в липні місяці поточного року на ділянці смт. Щирець — с. Велика Горожанка довжиною 9,4 км.

«Враховуючи перспективне збільшення інтенсивності руху транспортних засобів на автомобільній дорозі територіального значення, яка з’єднує Львів з Прикарпаттям, було прийняте рішення про необхідність збільшення пропускної здатності даного автомобільного шляху. Тому в межах реконструкції автомобільної дороги на ремонтній ділянці дорожники виконують поширення проїзної частини із 7 м до 8,5 м, відповідно, ділянка км 28+775 – км 38+200 (смт. Щирець — с. Велика Горожанка) буде відповідати параметрам автомобільної дороги ІІ категорії. До реконструкції дана ділянка відповідала параметрам ІІІ категорії», – інформує відомство.

На даний час поширено проїзну частину та влаштовано нижній шар асфальтобетонного дорожнього покриття з попереднім посиленням основи на протяжності 2,6 км. Також влаштовано дощову каналізацію.

Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

 

Замовник робіт — Служба автомобільних доріг у Львівській області.

 

Коментарі

Позначки: , ,