Водій з Рівненщини переїхав велосипедиста на Бродівщині (ФОТО)

Новини 12 Липня, 2019 61

Фото: НПУ

На Львівщині внаслідок ДТП загинув велосипедист. Особу чоловіка, на якого скоїв смертельний наїзд житель Рівненської області, встановлюють.

Як повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА, 12 липня близько 02:00 год. на автодорозі “Київ-Чоп” між селами Суходоли – Гаї Смоленські Бродівського району, водій автомобіля “Опель Омега” мешканець м. Радивилів Рівненської області 1976 року народження, здійснив наїзд на невідомого велосипедиста, який від отриманих травм помер до приїзду швидкої допомоги.

Обставини події та особа яка загинула встановлюються.

За інформацією Головного управління Національної поліції у Львівській області,  12 липня близько 02:00 год. на автодорозі “Київ-Чоп” між селами Суходоли – Гаї Смоленські Бродівського району, водій автомобіля “Опель Омега” мешканець м. Радивилів Рівненської області, здійснив наїзд на невідомого велосипедиста, який від отриманих травм помер до приїзду швидкої допомоги.

Обставини події та особа яка загинула встановлюються.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Опель Омега», 43-річний мешканець Рівненської області, скоїв наїзд на велосипедиста, котрий від отриманих травм помер на місці події. Особу загиблого поліцейські встановлюють.

Наразі поліцейські встановлюють обставини події, відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Фото: НПУ

Коментарі

Позначки: , , ,