Власники будівельних гіпермаркетів «Епіцентр» хочуть придбати ФК «Карпати»

Новини 10 Вересня, 2018 709

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Зміна влади у львівському клубі

Димінський і Коломойський продають «Карпати» Герегам.

Як повідомляє Sportarena, згідно із відомостями журналіста Сергія Болотникова, Олександр і Галина Гереги дуже близькі до придбання «Карпат».

Як повідомив Болотников в програмі ТаТоТаке, Гереги давно придивлялися до варіанту придбання «Карпат», і ось нарешті залагодили деталі покупки у нинішніх власників львівського клубу – Петра Димінського та Ігоря Коломойського, якому належить 50% акцій клубу.

«Уже кілька днів у «Карпатах» працюють люди, які проводять оцінку власності і аудит. Олександр і Галина Гереги – співвласники мережі будівельних гіпермаркетів «Епіцентр» і одні з найбагатших людей України», – зазначається у повідомленні.

Почесний президент ФК «Карпати» Петро Димінський, як і раніше знаходиться в розшуку. У березні суд обрав Димінському запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Однак, із серпня минулого року власник Карпат перебуває за межами країни.

18 серпня  2017 року,  кортеж автомобілів Димінського потрапив в ДТП, в результаті якого загинула дівчина. З самого початку були підозри, що автомобілем, які брали участь в аварії, керував сам власник «Карпат», однак вину на себе взяв його охоронець.

Коментарі

Позначки: ,