Влада переслідує ЗМІ, які мають найбільш проукраїнську, державницьку позицію, – Парубій

Новини 08 Листопада, 2019 140

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій

Влада переслідує ті медіа, які викривають її провальну діяльність, що іноді межує із здачею національних інтересів, – про це на своїй сторінці у Facebook пише народний депутат з фракції «Європейська Солідарність» Андрій Парубій.

«У той час, як в Україні піднімають голову поплічники Януковича та московська агентура, коли окремі засоби масової інформації вже паплюжать українську армію та добровольців, режим Зеленського починає переслідувати незалежні медіа, які викривають провальну діяльність влади, яка нераз межує із здачею національних інтересів», – зауважив політик.

«Атака на телеканал Прямий — це намагання закрити рот всім нам – тим, хто не хоче допустити розвалу і руїни держави, розвороту України назад, в руській мір. Не має значення, під якими формальними приводами це роблять», – підкреслив Андрій Парубій.

«Ті, хто це замовляють, і ті, хто це виконують, мають добре запам’ятати: нас не залякаєте, Україну з обраного шляху не зіб’єте. Свою свободу і свій вибір українці вибороли і на Помаранчевій, і на Революції Гідності, і зараз захищають на Донбасі. Ніхто їх у нас не забере. Не дозволимо», – резюмував Андрій Парубій.

Коментарі

Позначки: ,