Влада Ходорова зобов’язалась впорядкувати електропостачання освітніх закладів

Новини 09 Листопада, 2018 93

Ходорівська міськрада надала «Львівобленерго» гарантійний лист, яким зобов’язалась привести до необхідних потреб використання потужності для електропостачання освітніх закладів. Про це інформує прес-служба ПрАТ «Львівобленерго».

До 1 грудня 2018 року міська рада Ходорова повинна звернутись за технічними умовами на збільшення потужності закладів освіти, а оплату за їх реалізацію провести у 2019 році згідно з визначеними термінами.

Такий підсумок спільної наради, яка відбулась вчора у Львівській облдержадміністрації.

Ще на початку 2017 року «Львівобленерго» повідомило Ходорівську міськраду про передбачену договорами потужність навчальних закладів, які кроки потрібно здійснити для збільшення потужності, а також про необхідність приведення розрахункових засобів обліку у відповідність до вимог нормативно-технічних документів.

Адже в той час Ходорівська міськрада прийняла на свій баланс від Жидачівської райдержадміністрації 25 шкіл, 3 садочки та центр дитячої і юнацької творчості.

Проте жодних дієвих кроків влада міста не вжила, чим поставила під загрозу навчальний процес, адже електропостачання освітніх закладів здійснюється лише на рівні договірної потужності.

Сьогодні, розуміючи ситуацію і враховуючи гарантійний лист Ходорівської міськради, «Львівобленерго» відновить електропостачання освітніх закладів в необхідних для їх роботи обсягах.

Водночас енергетики очікують виконання міськрадою Ходорова взятих на себе зобов’язань.

Коментарі

Позначки: ,