Від цих виборів залежить, чи вторгнеться Росія, чи матимемо свою державність, – Софія Федина

Новини 31 Березня, 2019 77
Кількість кандидатів на цих президентських виборах в Україні - це елементи гібридної війни, - Софія Федина. Фото 4studio

Кількість кандидатів на цих президентських виборах в Україні - це елементи гібридної війни, - Софія Федина. Фото 4studio

Від цих виборів залежить, чи сюди вторгнеться Російська Федерація, чи ми будемо будувати свою державність. Про це сьогодні, 31 березня, під час виборчого марафону в прес-центрі Гал-інфо “Вибори Президента України 2019″ заявила довірена особа кандидата на посаду Президента України Петра Порошенка Софія Федина.

«Голосування – це дуже важливо. Своїми голосом громадянин змінює країну на краще, ми обираємо для себе майбутнє. Кожен голос є вирішальним. Мене особисто зачепила кампанія військових: «Голосуй, а ми прикриємо». Багато моїх підопічних дзвонять та питають, чи ми тут вже проголосували. Навіть у найгарячіших точках військові голосують. Від цих виборів залежить, чи сюди вторгнеться Російська Федерація, чи ми будемо будувати свою державність», – сказала Софія Федина.

Вона наголосила, що українців дуже довго привчали, що від їхнього голосу нічого не залежить.

«Багато хто не вірить, що вибори можуть щось змінювати. Однак, дві революції мали б навчити, що ми можемо змінити ситуацію своїми голосами. На Західній України люди, особливо старше покоління, розуміють, що ми можемо все втратити, а тому відповідально ставляться до голосування», – сказала Софія Федина.

За її словами, персональні амбіції знищують державу.

«Мазепу хто знищив? Не Петро І, а свої ж старшини. Моменти особистої образи – це дикість, але вони, на жаль, присутні», – додала вона.

Софія Федина також додала, що така велика кількість кандидатів – це «елемент гібридної війни, щоб українців заплутати та задавити масовкою».

«Це звична російська практика використання механізмів демократичного світу, щоб знищити цей демократичний світ. Вони прагнуть перекреслити наш шлях на визволення від Москви, який тривав останні п’ять років. Потрібно пам’ятати, що однією галочкою ми можемо самі себе знищити, перекреслити той шлях, який ми освятили кров’ю Героїв Небесної Сотні та Героїв АТО», – заявила Софія Федина.

Коментарі

Позначки: