Ветеран АТО з Львівщини став мільйонером (ВІДЕО)

Новини 09 Липня, 2019 199

Скриншот відео

7 липня 2019 року ведучі державної лотереї “Лото-Забава” – Лариса Руснак і Анатолій Гнатюк – урочисто вітали нового почесного учасника “КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ “М.С.Л.” – Віталія Марича з Львівщини, ветерана АТО, який три роки боронив Україну на Сході. Омріяну суму з шістьма нулями Віталію пощастило виграти 17 березня 2019 року, під час розіграшу 1023-го тиражу “Лото-Забава”. 

Про це повідомляє ТСН.

Разом із сертифікатом Віталій Марич отримав у подарунок від оператора державних лотерей “М.С.Л.” ексклюзивну програму – “Два дні з життя мільйонера”, яка включає безліч розваг, серед яких: участь у прямому ефірі телешоу, відвідування статусних столичних ресторанів, проживання у готелі, збудованому за кошти від лотерей, білосніжний лімузин і VIP-екскурсію визначними місцями Києва. У рамках цього проекту переможець також став першим відвідувачем єдиного в Україні 5D Музею “Становлення української нації”, офіційне відкриття якого заплановане на 3 серпня 2019 року. Екскурсію 25 експозиціями з сотнею фігур видатних українських діячів від найдавніших часів до сьогодення особисто провів засновник музею, автор багатьох успішних проектів, спрямованих на популяризацію української історії, культури та традицій – Валерій Галан.

В майбутньому виграні гроші Віталій Марич планує витратити на придбання власного будинку та автомобіля. Переможець переконаний, щоб мрії здійснювалися, треба в них вірити і удача обов’язково прийде. Саме тому він радить усім гравцям “Лото-Забава” не здаватися, продовжувати грати та вірити у свою фортуну.

 

Коментарі

Позначки: , ,