Ватажок “ЛНР” озвучив свою версію подій у Луганську

Новини 21 Листопада, 2017 27

Фото - ukr.media

Ватажок незаконного збройного формування “ЛНР” Ігор Плотницький заявляє, що ситуація в Луганську “знаходиться під його контролем і найближчим часом буде повністю вирішена”

Про це повідомляє 21 листопада сайт Плотницького.

“Сьогодні в центрі Луганська жителі міста могли бачити велику кількість людей у ​​військовій формі, які заявляють, що беруть участь в навчаннях за наказом керівництва Міністерства внутрішніх справ ЛНР”, – пише він.

Ватажок “ЛНР” підтверджує, що ситуація пов’язана з відстороненням Ігоря Корнета від “посади міністра внутрішніх справ” в зв’язку з порушенням кримінальної справи. “Події сьогоднішнього дня в черговий раз довели, що рішення було прийнято вірне. Спроби певних структур Міністерства внутрішніх справ у такий спосіб оскаржити рішення суду перейшли всі межі допустимого”, – заявляє Плотницкий.

“..можу з упевненістю сказати, що спроби певних осіб затриматися при владі ціною дестабілізації обстановки всередині держави марні, і найближчим часом будуть повністю нейтралізовані”, – запевнив він.

Напередодні Ігор Плотницкий відсторонив Корнета від “посади” у зв’язку з порушенням кримінальної справи, однак той спростовує свою відставку, забарикадувавшись в будівлі т. з. “МВС ЛНР”.

Коментарі

Позначки: , , ,