Василь Куйбіда відсвяткував 60-річний ювілей

Новини 10 Травня, 2018 177

Свій 60-річний ювілей відсвяткував український політик, громадський діяч, науковець Василь Куйбіда. З нагоди святкування сьогодні, 9 травня, у Львівській обласній філармонії відбувся Ювілейний творчий вечір Василя Куйбіди.

В урочистостях взяв участь і голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка, пише прес-служба ЛОДА.

«Ми всі знаємо Василя Куйбіду таким як він є і завжди був: чесним, сміливим, харизматичним. Але особливо я би хотів підкреслити його справжність. Це справжній українець, від діда-прадіда носій українських традицій та цінностей. Бути справжнім може дозволити собі не кожен, тож це велика чеснота. З допомогою таких людей ми витворимо сильну та квітучу державу», – зазначив під час привітання Олег Синютка.

Окрім того, за вагомий особистий внесок у розбудову української держави, розвиток сучасної української літератури, активну громадянську позицію та з нагоди 60-річчя Василю Куйбіді оголосили Подяку голови облдержадміністрації.


«Я дуже радий бути сьогодні тут і розділити цей творчий вечір із важливими для мене людьми. Щиро вдячний усім за підтримку та співдію», – подякував усім Василь Куйбіда.

В межах вечора лунали вірші ювіляра, а також лунали пісні у виконанні Ореста Цимбали, Вікторії Гембари, Заслуженої академічної капели України «ТРЕМБІТА» тощо.

Коментарі

Позначки: , ,