В супермаркетах Польщі з’явилися «українські полицi»

Новини 18 Вересня, 2018 30

Фото: poland2day.com

В асортименті є кава зі Львова

Carrefour хоче залучити більше українців у свої магазини, тому пропонують їм продукти з рідної країни. Французька мережа ввела в обраних супермаркетах в Польщі «українські полицi», на яких знаходяться вже близько 40 продуктів.

Про це повідомляє «Польща сьогодні».

Полиці з українськими продуктами вже доступні в 31 гіпермаркеті та деяких супермаркетах мережі, а найближчим часом з’явиться в наступних магазинах Carrefour.

«На полиці можна знайти, зокрема, продукцію Veres, халву, козинаки, чіпси, а також кава у зернах зі Львова», – зазначається у повідомленні.

Прес-служба мережі визнає, що найбільшим інтересом користуються солодощі і солоні закуски. Купують їх не тільки українці, але й поляки, які хочуть спробувати нові продукти.

– У найближчі місяці Carrefour збільшить асортимент продукції, – повідомляє прес-служба мережі.

“Українська полиця” з’явилася в магазинах Carrefour в рамках так званої Кухні Світу. У цій зоні окремі стелажі призначені, зокрема, для виробів французької, італійської, азійської, американської або мексиканської.

Carrefour не приховує, що ідея запровадити “українську полицю” з’явилася в зв’язку з зростанням числа живуть і працюють у Польщі українців.

 

Коментарі

Позначки: ,