В ОВК №119, де переміг кандидат від “Європейської солідарності,” не підписують протоколи

Новини 24 Липня, 2019 104
В ОВК №119, де переміг кандидат від "Європейської солідарності," не підписують протоколи. Фото: Прямий.

В ОВК №119, де переміг кандидат від "Європейської солідарності," не підписують протоколи. Фото: Прямий.

За попередніми результатами парламентських виборів, у 119 виборчому округу на Львівщині переміг кандидат від “Європейської Солідарності” Михайло Бондар. Проте, його конкуренти не хочуть визнавати поразку та подають численні скарги до виборчої комісії з вимогою перерахувати голоси.

Про це повідомляє кореспондент “Прямого” Ольга Зеліско.

“На одній з ОВК на Львівщині ще не підписали офіційно протоколи, це ОВК у м. Броди №119. Сьогодні ОВК відновила свою роботу. Тут продовжили розглядати скарги від різних кандидатів в депутати. Вони не хочуть визнавати свою поразку і пишуть скарги на роботу дільниці під час виборів і вимагають перерахунку голосів. ОВК відкидає їх скарги, аргументуючи це тим, що згідно чинного законодавства скарги мають подаватись у день виборів – 21 липня. Жодного перерахунку голосів на 3 день виборів, якщо нема обгрунтованих доказів порушення”, – розповіла кореспондент.

Наразі лідер на 119 окрузі Михайло Бондар від “Європейської Саолідарності”, чинний народний депутат, сотник Майдану, АТОвець. Він переміг з відривом у 140 голосів від кандидата зі “Слуги народу” Ореста Кавецького – 31-річного кандидата, керівника “Галсирпродукту”.

Також кореспондент додала, що Окружна виборча комісія 119 прийняла рішення про перерахунок на одній дільниці бюлетенів по багатомандатному окрузі через технічні неточності.

Коментарі

Позначки: , , ,