В окупованому Донецьку знущаються над вчителем за проукраїнську позицію

Новини 28 Грудня, 2017 94

Фото - скріншот з відео

Про це повідомляють самі жителі Донецька в соціальних мережах, обговорюючи викладене відео дискусії вчителя зі своїми учнями в інтернеті на ютюб-каналі

В окупованому терористами Донецьку знущаються над учителем ліцею Григорієм Штейном, якого учні “здали” за незалежні погляди на нинішню ситуацію у “ДНР”, – пише Укрінформ.

Школярі виклали в мережу відео, на якому Штейн намагається донести до них, що на окупованій частині Донецької області встановилася влада бандитських формувань.

Учні вступили в дискусію з викладачем і не погоджувалися з його аргументами на користь української влади і військових.

На записі чутно, як відомий педагог назвав військові формування, які орудують в Донецьку, бандитськими. Він уточнив, що ватажки цих угруповань навіть на офіційні заходи ходять з озброєною охороною.

Юні прихильники терористичної “ДНР” яро заперечували йому завченими штампами про продовольчу блокаду і слова Петра Порошенка про те, що діти “ДНР” повинні сидіти в підвалах, а не ходити в школу.

У “ДНР” це відео вже викликало шквал критики на адресу Штейна.

“Розстріляти. Буденно, без помпи. Так щоб могилку його навіть не шукали”, – пропонують в соціальних мережах прихильники “республіки”.

Григорій Аркадійович Штейн у 1990 році заснував у Донецьку престижний ліцей “Колеж” і є його директором. Він автор безлічі наукових і методичних праць. Учні ліцею впродовж багатьох років займали призові місця на Міжнародних олімпіадах.

Коментарі

Позначки: , ,